Εξετάσεις Πιλότων & Εκπαιδευτικές ημερίδες

Προετοιμασία μαθητών για τις  εξετάσεις απόκτησης πτυχίου .

17 και 18 Μαρτίου θα διεξαχθούν εξετάσεις στις Πλαταιές για την απόκτηση και αναβάθμιση των πτυχίων σας . Τις Εξετάσεις διοργανώνει σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας η Αερολέσχη Θηβών.

Η σχολή στα πλαίσια της προετοιμασίας των μαθητών της, θα οργανώσει δυο ημερίδες θεωρητικής εκπαίδευσης .

Η 1η  Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 09.30 στην σχολή.

Η 2η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 09.30 στην σχολή. Μετά το πέρας της 2ης ημερίδας θα παραλάβουν οι μαθητές την Βεβαίωση ολοκλήρωσης Βασικής Εκπαίδευσης από την σχολή και την αεραθλητική τους ταυτότητα, εάν μας την έχει στείλει εως τότε η Ομοσπονδία.

Όσον αφορά την πρακτική εκπαίδευση, εως και την παραμονή των εξετάσεων κάθε μέρα καιρού επιτρέποντος (γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος ο χειμώνας ) θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές πτήσεις.

Όσοι μαθητές μας είναι εγγεγραμμένοι σε άλλα σωματεία εκτός της Αερολέσχης Θηβών,  παρακαλούνται όπως έρθουν σε επαφή με το σωματείο ώστε να αποκτήσουν την αθλητική τους ταυτότητα, την Βεβαίωση ολοκλήρωσης εκπαίδευσης και την ασφάλεια.

Μαθητές της σχολής που δεν θα παρακολουθήσουν τα παραπάνω σεμινάρια ή δεν έχουν ολοκληρώσει τον  κύκλο της πρακτικής εκπαίδευσης ΔΕΝ θα μπορούν να δώσουν εξετάσεις.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρίσκει την ύλη και να την κατεβάζει σε εκτυπώσιμη μορφή στην ιστοσελίδα της ΕΑΠ - έγγραφα:  http://eap.elao.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=121&Itemid=113

Και για on line τεστάκια για κάθε επίπεδο για τους εξεταζόμενους, μέσω της ΕΑΠ ιστοσελίδας εδώ : http://eap.elao.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=78

Για τυχών απορίες η διευκρινήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου

 

Για την Freedom Paragliding

Διονύσης Βλασόπουλος